Palvelut

Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, jotka liimataan yhteen omaan ripseen.

Klassisten ripsien paksuus vaihtelee 0.15-0.25. Ripsikuitu valitaan AINA asiakkaan oman ripsen paksuuden mukaan!

Pituuksia on 8-16mm. Ripsikuidun pituus valitaan kuunnellen asiakasta, asiakkaan silmänmuodon sekä oman ripsen pituuden mukaan.

Kaarevuuksia löytyy monia: B,C,D,L Kaarevuus valitaan oman ripsen, asiakkaan toiveita kuunnellen, ja tietysti silmänmuodon mukaan

ripsienpidennykset1

Omia ripsiä EI MISSÄÄN NIMESSÄ saa pidentää kuin 1/3 oman ripsen pituudesta! Koska muuten, liian pitkällä/paksulla/väärin asennetulla pidennyksellä voi oma ripsikarva vaurioitua!

Me Salon Beauty Queensissa, olemmekin erittäin tarkkoja, että emme vahingoita asiakkaan ripsiä, ja että asennamme ripset oikealla, ammattitaidolla ja turvallisella tavalla!

Klassisilla ripsienpidennyksillä saadaan aikaan kauniit ja luonnollisen näköiset ripset, joiden tuuheus riippuu täysin asiakkaan omien ripsien tuuheudesta. Ihmisellä on keskimääräisesti 50-150 omaa ripseä, joten loppu tulos vaihtelee erittäin paljonkin!

ripsienpidennykset2

Volyymiripset

Volyymiripsissä liimataan 2-7 kuitua yhdelle omalle ripselle. Tämä ei kuitenkaan vahingoita omaa ripseä yhtään, sillä volyymiripset ovat jopa 3 kertaa kevyemmät kuin klassiset.
Volyymiripsi kuiduista tehdään viuhka, jolloin paino jakaantuu tasaisemmin omalle ripselle.
Volyymit ovat klassisiin verrattuina paljon ohuemmat ja pehmeämmät.

Volyymiripsien paksuus vaihtelee 0.03-0.07. Ripsikuitu valitaan AINA asiakkaan oman ripsen paksuuden mukaan, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pituuksia on 8-16mm. Ripsikuidun pituus valitaan kuunnellen asiakasta, asiakkaan silmänmuodon sekä asiakkaan toiveita kuunnellen.

Meillä Salon Beauty Queensissa on tarjolla volyymeihin C ja D kaarevuuksia.

ripsienpidennykset3

Volyymiripsillä saadaan tuuheutta, joko luonnolista tai maksimaalisen glamourisen tuuheuden.

Ripsienpidennysten laittoon tulo

Parahaimman pysyvyyden saavuttamiseksi

Pidäthän ripsesi kuivana vähintään 3 tuntia ennen ajanvarausta / tuloasi ripsienpidennykseen.

Tule puhtain ripsin (EI MEIKKIÄ)

Kotihoito-ohjeet

Ripsienpidennysten pitkäkestoisuuden kannalta huolellinen kotihoito onkin erittäin tärkeässä asemassa. Se, kuinka huolella jaksat hoitaa ripsiäsi kotona, vaikuttaa niiden kestävyyteen ja hyvältä näyttämiseen merkittävästi. Alle olemme koonneet muutamia ohjeita, joita noudattamalla voit edesauttaa ripsienpidennystesi säilymistä kauniina pidempään!
Ripsienpidennysten liimapinnan kuivuminen ja täysi kiinnittyminen kestää noin 48 tuntia. Tänä aikana liimapinta/kiinnityskohta on herkkä kosteudelle, höyrylle, kuumuudelle sekä
kosmeettisille tuotteille. Myös esimerkiksi koskettamiseen ja puhdistamiseen liittyvä hankaus on haitallista. Ensimmäisen 48 tunnin aikana ripsien pysyvyyden ja pitkäikäisyyden vuoksi, ethän altista ripsiä seuraaville asioille:

48h EI ripsiä saa kastella, saunomista, solariumia ja kunnon hikoilua vältettävä, jameikkauskin olisi hyvä pitää minimissään.

Ripsienpidennysten kanssa, EI saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita/meikkejä.

Ripsiä ei tule hangata/nyppiä/hieroa

Ripsiä ei tule taivuttaa ripsientaivuttimilla

Ripsienpidennyksiin ei ole tarvetta laittaa ripsiväriä, ja mikäli välttämättä haluat, suosittelemme ripsiväriä joka on suunniteltu ripsienpidennyksille

Ripsiä tulee harjata joka päivä!

Esim. Volyymiripsien viuhkat sulkeutuvat kostuessa, joten on erityisen tärkeää muistaa harjata ripsiä!

Huolto

Luonnollisten ripsien kasvuaika on keskimäärin n. 60-90 päivää, joka vaihtelee yksilöllisesti. Ripsienpidennyksiä olisikin syytä huollattaa n. 2-5 viikon välein, jotta ne pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina.

Huolto väli ja ripsien pysyvyys on yksilöllistä, ja siihen vaikuttavat monet tekijät:
hormoonit
stressi
oman ripsen kasvuvauhti
kuinka hoidat ripsiäsi kotona.

Huollossa täytetään pudonneiden ripsien jättämät mahdolliset välit uusilla kuiduilla sekä otetaan vanhat uloskasvaneet pidennykset pois ja vaihdamme ne uusiin kuituihin.

Lisäpalvelut ripsiin

Timantit
Liukuvärjätyt ripsikuidut
Värilliset ripsikuidut

Käsihoidot

Manikyyrin avulla kyntesi ja kätesi pysyvät aina kauniina ja terveinä. Säännöllinen manikyyri on kynsillesi tärkeää, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa. Varsinkin jos kärsit kynsien lohkeilusta, liuskoittumisesta tai haurastumisesta.

Minimanikyyri

Nopeasti huolitellut kynnet minimanikyyrillä.
Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, ja kynsien lakkauksen värittömällä lakalla.

Manikyyri

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon öljyllä, rasvauksen ja värittömän lakkauksen.

Manikyyreissä käytetyt tuotteet ovat ylellisen Premiere Dead Sean tuotteita.

Kuolleen meren kynsihoitopaketti on kehitetty ehkäisemään karheutta ja halkeamia käsien ihossa, samalla kuin tuotteet ravitsevat ja suojaavat käsien ihoa sekä kynsiä. Tuotteet sisältävät luonnollisia kuolleen meren mineraaleja, liposomiyhdistelmiä, kasviuutteita ja A- & E- vitamiineja, sekä aloeveeraa jotka pitävät ihosi nuorekkaana.

Mineraali rikkaat kynsinauhaöljy, käsi- ja vartalovoide ,joita manikyyreissä käytetään leviävät helposti iholle antaen ihon hengittää jättäen ihon vastustamattoman pehmeäksi ja kimmoisaksi. Tämä korkealaatuinen yhdistelmä kuolleen meren mineraleja ja aloe veeraa auttaa pehmentämään ja tasoittamaan ihoa. Yhdessä kynsinauha öljyn kanssa käytettynä se ehkäisee kynsien halkeilua ja liuskottumista

Kuninkaallinen käsihoito

Ihana ylellinen käsihoito. Hoito sisältää käsien kuorinnan, Premier Dead Sean suolalla, jonka suolan ja tarkka öljyjen yhdistelmä, jättää ihon silkkisen pehmeäksi, ravitsessaan ihoasi samalla aromaattisilla öljyillä. Ruusunterälehti kylvyn. Hoidamme kynnet viilaten kuntoon ja kynsinauhat siistimme, sekä hoidamme Premier Dead Sean kynsinauha öljyllä, jonka jälkeen kädet saavat rentouttavan hieronnan kosteuttavalla käsi- ja vartalovoiteella, joka pehmentää ja tasoittaa ihoa, hoitaen niin ulkoa kuin sisältä. Hoidon kruunaa kynsien lakkaus (myös ranskalainen)/ taikaviilalla viilauksen.

”Taikaviila”

Uuden teknologian ansiosta Buffing Block (”taikaviila”) takaa ihanat ja kauniit kynnet. Tasoittaa kynnen pinnan, aktivoi kynnen alla olevaa verenkiertoa vahvistaen kynttä sekä takaa terveellisen kasvun samalla kun se kiilloittaa kynnen pintaa. Viila käyttää ihmisen omaa kynnen öljyä kiillottaen kynnen jopa viikoksi, tulos sileä ja kirkas kuin lasi!

premier

Kaikille manikyyri asiakkaille, haluamme antaa kynsienhoito setin vain 39,90€
( ovh 49,90€)

Jalkahoidot

Jalkahoitoa suositellaan tehtäväksi säännöllisesti kuukausittain, jotta jalat pysyvät pehmeinä ja sileinä aina.

Minipedikyyri

Nopeasti kauniit kynnet minipedikyyrillä. Hoito sisältää kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien viilaamisen halutun pituisiksi. Jalat rasvataan Premier Dead Sean voiteella ja kynnet viimeistellään värittömällä lakkauksella

Pedikyyri jalkakylvyllä

Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä. Jonka jälkeen poistetaan kovettumat jaloista, sekä viilataan kynnet haluttuun muotoon, ja siistitään kynsinauhat Premieren mineraali rikkaalla kynsinauhaöljyllä ja Premieren rasva imeytetään jalkoihin kevyellä hieronnalla. Hoito viimeistellään värittömällä lakkauksella

Kuninkaallinen jalkahoito ruusunterälehti jalkakylvyllä

Kun haluat ylellisen, tehokkaan ja rentouttavan jalkahoidon, tämä on valintasi. Beauty Queensien kuninkaallinen jalkahoito alkaa hemmottelevalla ruusunterälehti jalkakylvyllä, minkä jälkeen poistetaan kovettumat sekä huolletaan kynnet ja kynsinauhat käyttäen Premieren ylellisiä mineraali rikkailla öljyillä ja rasvoilla. Jalat kuoritaan Premier Dead Sean suolalla, jonka suolan ja tarkka öljyjen yhdistelmä, jättää ihon silkkisen pehmeäksi, ravitessaan ihoasi samalla aromaattisilla öljyillä. Kynnet lakataan kuten toivot(myös ranskalainen)/ viilataan ”taikaviilalla”. Hoito päättyy rentouttavaan jalkahierontaan.

Minikasvohoito (30min)

– Puhdistus
– Kuorinta
– Hoitovoiteet

Hoito aloitetaan puhdistamalla iho Premier Dead Sean alkoholittomalla kasvovedellä joka sopii normaalista kuivalle iholle. Kasvovesi puhdistaa hellävaraisesti horjuttamatta ihon omaa ph-tasapainoa mutta sulkien avonaisia ihohuokosia jättäen puhtaan ja raikkaan olon ja olemuksen.

Miracle-kasvohoito (1,5h)

kasvohoidot1

– Puhdistus
– Naamio
– Mekaaninen puhdistus
– Hoitovoiteet
– Hieronta

Tämä uniikki, hypoallergeeninen naamio patentoidulla innovaatiolla sisältää rikkaasti anti-oksidantteja jättäen ihon näyttämään nuoremmalta kuin koskaan. Tasaisempi ja heleämpi iho jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ihotautilääkäreiden testaama naamio kaikille ihotyypeille paitsi aknelle.

Biox ANTI AGING-kasvohoito (1,15h)

kasvohoidot2

Palkittu yhtenä mailman innovattiivisenä keksintönä ihonoidossa. Tämä sarja on kehitetty johtavien ihotautilääkäreiden ja iho-asiantuntioiden kanssa.
Tämä hoito on erinomainen vaihtoehto toimienpiteille kuten pistokset(botox), kemikaaliset kuorinnat, sekä kasvojen plastiikkakirurgisillle toimenpiteille.

– Puhdistus
– Naamio
– Seerumi
– Voide
– Hieronta

kasvohoidot3

Tämä yksinomainen kasvonaamio esittelee uuden lämmittävän ominaisuuden joka näyttää ennenäkömättömiä tuloksia. Aktiiviset ainesosat tässä naammiossa sisältää Kuolleen Meren mineraaleja, A,E & C vitamiineja ja niiden ikääntymistä ehkäisevät ominaisuudet edesauttaa taistelemaan ryppyä ja juonteita vastaan, ja hävittävän juonteita ja vähentävän ryppyjä.
BIOX naamio avaa ihohuokoset samalla kuin se imee puoleensa likaa, bakteereja, öljyjä ja epäpuhtauksia ihosta. Ennenäkemätön kuumentuva ominaistuus puhdistaa ihoa samalla kuin se taiselee vapaita radikaaleja vastaan jotka aiheittavat ihon ikääntymistä. Namion kaava auttaa parantamaan verenkiertoa soluissa kohdstaen juonteisiin ja ryppyihin. Naamio on uniikki sen soluja uudistavan ominaisuuden takia ja lopputulos ei ole muuta kuin hämmästyttävä. Ihosta tulee puhdas, kaunis ja säteilevä. Naamiossa on kaksi osaa: Naamio sekä vaaleanpunainen magneesium pohjainen mineraalikivi.

AGELESS-IÄTÖN Kasvohoito (1,15h)

Vuosien saatossa ihossa alkaa näkyä ikääntymisen merkkeja ja iho lopettaa uudistamasta itseään. Mitä vanhemmaksi tulemme se näkyy ihossa koko ajan enemmän. Kun iho ikääntyy se ei enään uusi itseään kuin nuorena ja silloin kimmoisuus ja elastisisuus häviää jättäen ihon väsyneen näköiseksi. Ihoon ilmestyy ryppyjä, juonteita ja epätasaisuutta pigmentissä. Kuuden vuoden tutkimusten jälkeen Dead Sea laboratorioissa on kehitetty menetelmä nimeltään Seamax. Myrthle kasvi on tunnettu sen nuorentavista ominaisuuksista. Yhdessä kuolleen meren mineraaleissa ja myrthle kasvin ominaisuuksien avulla Seamax tuotteet auttavat taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Seamax yhdistelmä auttaa solumetaboliikkaa uudistamaan ihoa nuorentaen sitä.

– Puhdistus
– Naamio
– Seerumi
– Voide
– Tehostava voide
– Hieronta

kasvohoidot5

Naamio vaahtoaa kosketuksesta ihoon. Vaahtoamisella on kaksi tavoitetta: puhdistaa iho epäpuhtauksista ja aktivoida solujen uusiutumista. Naamio avaa ihohuokoset, puhdistaen ihoa ja raviten ihoa sisältä suoraan soluihin. Lopputulos näkyy välittömästi kasvoilla: epäpuhtaudet katoavat, kasvoja kohottava ja kiinteyttävä, vähentää ryppyjä ja etenkin juonteita. Pitkäaikaisten lopputulosten saavuttamiseksi hoito tulee tehdä säännöllisesti, jotta solut uusiutuvat säännöllisesti. Ja näin ollen uusiutuneet solut vahvistuvat vanhojen tieltä.

Kvartsi jalokivi-kasvohoito (1,15h)

Ruusukvartsikjalokivi on yksi arvostetuimpia jalokivia kautta aikojen. Jalokivi on tunnettu väristään ja hoitavista ominaisuuksistaan. Jalokivi on kaunis ja harvinainen. Uskotaan että tässä jalokivessä on hengellistä voimaa ja hoitavia ominaisuuksia. Sanotaan että jos pesee kasvonsa ruusukvartsikivelllä se uudistaa ihoa ja poistaa ikääntymisen merkkejä.
Premierillä löytyykin nyt oma tuotepaketti jossa kaikki tuotteet sisältävät ruusukvartsi jauhetta. Kvartsijauhe luo luonnollisen ja toistuvan värähtelyn kuin tuotetta levitetään ihon pintaan. Ihosi saa tietoisen luonnollisen hieronnan Ruusukvartsin luonnollisten
ominaisuuksien ansiosta. Tämä johtaa siihen, että ihosi saa energiaa, solujen uudistumista ja nuorentumista.

kasvohoidot6kasvohoidot7

Kasvohoidossa käytetään kvartsijalokivi naamiota tässä tuotteessa on tehty kosmeettinen läpimurto, ja saatu yhteen naamioon yhdistettyä: Kuolleen meren mineraalit, kasviuutteet sekä Ruusukvartsi ja Alppiruusun sukusolut. Taianomaista tässä on se kuin huomaat eron ihossasi käyttäessäsi tuotetta. Heti levitettyäsi naamion kasvojen iholle, naamio alkaa työstämään ihoasi ja naamio muuttaakin väriä valkoisesta ruusun vaaleanpunaiseksi.

kasvohoidot8

24H Quartz Gem Lifting seerumi on kasvohoidossa käytettävä seerumi. Seerumi on mielestämme kruununjalokivi tässä setissä. Se on tunnettu välittömästä kiinteyttävästä, nuorentavasta, nostattavasta ja samalla silottavasta vaikutelmasta ihossa. Tämä seerumi kosteuttaa ihoa 24 tuntia ja sisältää Alppiruusu sukusoluja , Kuolleen meren mineraaleja, liposomi compleksia, kasvi uutteita ja Ruusukvartsia. Tuloksena tasainen, sileä, kosteutettu ja heleän nuorekas iho.

kasvohoidot9

24H Quartz Gemliquid Ice Lifting voidetta käytetään myös tässä mullistavassa kasvohoidossa. Tämä ennenäkemätön läpimurto jolla on kaksi vaikutusta. Joka kerta kuin levität voidetta tunnet kuin voide taianomaisesti muuttaa koostumusta. Ensin rikas ja täyteläinen voide muuttuu lopuksi kevyeksi mineraali-vedeksi iholla. Tämän takia voiteesa olevat ainesosat kuten RuusuKvartsi, Alppisuurun sukusolut, Kuolleen meren mineraalit ja liposomi comleksit imeytyvät syvälle ihoon.

kasvohoidot10

Timanttina i:n päälle. Quartz Gem Brightening Under Eye Treatment,
tämä ultimaattinen silmänympäryshoito, joka poistaa näkyvästi tummentumaa ja turvotusta silmien ympäriltä. Kasvohoitomme kattaa siis kaiken mitä toivot kasvohoidon kattavan laadukkailla ja ammattimaisilla tuotteilla.

kasvohoidot12

– Puhdistus
– Naamio
– Seerumi
– Voide
– Silmänympäryshoidot
– Hieronta

Lisäpalvelut hoidoille:

-kasvojen mekaaninen puhdistus
-höyrytys

Muistathan, että kaikki kasvohoidoilla tehtävät tuotteet voit ostaa kotiisi mukaan myös kauneushoitolastamme.

Germaine de Cappuchini AOX Clinical Peel

Germaine de Cappuchini AOX Clinical Peel – Uuden sukupolven happokuorinta

Happokuorinta tarkoittaa ihon pintakerroksen vaikuttamista miedolla orgaanisella hapolla, poistaakseen vanhat ja kuolleet ihosolut. Kuorinnan tuloksena on uusiutunut iho, joka on entistä sileämpi ja pehmeämpi, rypyt ovat vähentyneet ja ihonväri tasoittunut. Hoidolla on erittäin tehokas ikääntymistä estävä, nuorentava ja pigmenttiläiskiä vaalentava vaikutus. Happokuorinta tehdään yleensä hoitokuurina, jotta ihosta tulisi todella sileä ja tasaisen värinen. Hoito sopii ihon tehokkaaseen uudistamiseen ryppyjen, pigmenttiläiskien, elottoman, kuivan ja herkän ihon tapauksissa.

CLINICAL PEEL AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) tavoitteena on ihon uudistaminen, vapaiden radikaalien neutralisointi, ihonvärin tasoittaminen, ihon kosteuttaminen sekä kollageenin ja elastiinin synteesin aktivointi.

Tämä uusi ihoa nuorentavaa “peeling” vaikuttaa antioksidanttisesti ja sopii täten ihon valovanhenemisen (photo-aging), ryppyjen ja juonteiden, elottoman ja epätasaisen sävyn sekä ihon epäpuhtauksien vähentämiseen.
Perinteiset kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein epämukavuuden tunnetta, kutinaa, punoitusta, ärsytystä ja ihon kuoriutumista hoidon jälkeen. Uuden sukupolven kuorinnoissa näitä epämukavuuksia on pystytty välttämään ja hoidot ovat ilman sivuvaikutuksia.

CLINICAL PEEL AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) antaa iholle hehkua jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ihon rakenne ja sävy parantuu. Muutaman hoitokerran jälkeen iho on uusiutunut, siitä on tullut nuorekkaampi, sileämpi ja pehmeämpi; rypyt ja juonteet ovat selvästi vähentyneet.

Sarja hinta 3x 200€ ja tehostavalla retinolilla 250€

Sarja hinta 4x 300€ ja tehostavalla retinolilla 350€

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnilla eli kosmeettisella tatuoinnilla korostetaan/korjataan omia piirteitä mm. kulmakarvoja sekä huulia, omia piirteitä kunnioittaen.
Korostuksen ja korjauksen lisäksi, kestopigmentoinnin etuna on, että se helpottaa päivittäisiä kauneusrutiineja. Tulos on luonnollinen ja huolliteltu, näin ollen kauneusrutiineihin käytetty aika vähenee.
Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä ja häivyttää pigmenttiläiskiä.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen, sekä asiakkaan toiveita kuunnellen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä, kuten myös kynsiteknikoilla ja ripsiteknikoilla. Sen takia onkin tärkeää, että ennen pigmentointiin menoa tutustut kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-5 vuotta ihotyypistä riippuen. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Käsitellylle alueelle suositellaan levitettäväksi hoitovoidetta, ja meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä päivinä. Viikon ajan on syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua. Tarkemmat kotihoito-ohjeet kestopigmentoijaltasi Salon Beauty Queensista.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti. Ennen pigmentointia on syytä kertoa kestopigmentoijalle mahdollisista sairauksista. Jos olet altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen kestopigmentointia. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

kestopig2

Sokerointi

logo

Vartalosokerointi on muinainen karvanpoistomenetelmä Egyptistä. Sokeroinnilla on myös pitkät perinteet Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Sokeroinnilla poistetaan ihokarvoja sokerimassalla karvatuppea myöten. Menetelmä on hygieninen, tehokas ja hellävarainen.

Sokerointiin käytettävä sokerimassa on 100 % luonnontuote, joka ei sisällä yleisesti allegisoivia aineita. Sokerimassa tehdään useimmiten vedestä, arabikumista, glukoosista ja sitruunamehusta, mutta ainesosat saattavat vaihdella merkeittäin. Suomessa myytäviä vartalosokereita ei ole testattu eläimillä. Sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa karvoja, ja se sopiikin kaikenlaisille karvoille ja ihotyypeille, jopa kuivalle iholle. Se soveltuu erinomaisesti sekä naisille että miehille, ja sokeroinnilla voidaan poistaa ihokarvoja lähes mistä tahansa kehon osasta.

sokerointi1

Sokeroinnin etuna vahaukseen nähden on se, että sokeri ei tartu ihoon ja se on vesiliukoista. Sokeroinnilla voidaan poistaa vieläkin lyhyempiä karvoja kuin vahauksella, ja se on ihoystävällisempää. Sokerointi aiheuttaa vähemmän karvojen sisäänkasvamista tai karvatupentulehduksia kuin vahaus. Sokerimassa on luonnonmukainen tuote toisin kuin karvojenpoistoon käytettävä vaha. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

sokerointi2

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta, kainaloista, käsivarsista ja kasvoista. Sokerimassaa levitetään alueelle, josta karvoja halutaan poistaa. Sokeri levitetään iholle sormilla massan ollessa ihonlämpöistä, jolloin ei ole vaaraa polttaa ihoa. Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua oikean tekniikan avulla turvallisesti ja hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, mutta sokeri ei tartu eläviin ihosolukkoihin.
Sokeroinnissa sokeri levitetään vastakarvaan, ja karvat poistetaan aina karvan kasvusuuntaan. Sokerointi aiheuttaa vähemmän kipua, ihon ärsytystä ja karvan katkeilua kuin muut karvanpoistomenetelmät, koska sokerimassa ei tartu ihoon kiinni. Jopa ihon punoitusta esiintyy vain harvoin. Samaa sokeritahnaa ei koskaan käytetä uudelleen, joten sokeroidessa ei synny riskiä bakteerien leviämisestä. Karvojen tulisi olla vähintään kahden millimetrin pituisia, mutta tottuneelle tekijälle lyhyempiekin karvojen poistaminen on mahdollista.

sokerointi3

Sokeroinnin jälkeen saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia ja ihoa tulisi suojata auringolta ainakin seuraavana päivänä, ja ihoa ei ole hyvä kuoria heti sokeroinnin jälkeen tai seuraavana päivänä. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen deodorantin käyttöä olisi syytä välttää 12 tuntia, ja kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkiaineita myös 12 tuntia.
Säännöllisellä ihon kosteutuksella ja kuorinnalla estät tehokkaasti sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. Sokeri soveltuu loistavasti myös ihonkuorintaan.

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.
Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin.
Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät
katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti
ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
Sokerointi on hygieenistä.
Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon
tehokkaammin kuin vahauksella.
Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.
Body Sugaring – mmmm…sooo good!

Huomioitavaa:

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.
Vältä ihokarvojen ajamista viikkoa ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen:

Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.
Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

Empty tab. Edit page to add content here.